Caută
Close this search box.

Strălucitor: Simona o bate din nou pe Sharapova, urcă în finală la Roma și e favorită nr.1 la Roland Garros

Și a fost semifinala de la Foro Italico, Italian Open (Roma WTA), între Simona Halep, 26 de ani, liderul mondial actual, și Maria ”Masha” Sharapova, 31 de ani, fost lider mondial, acum pe locul 40 WTA, dar în continuă creștere valorică de la revenire.

Primuș set a fost extrem de ciudat, Simona nu a reușit niciun game pe propriul serviciu, dar a realizat 4 (patru !) break-uri și totuși a pierdut (4-6). În setul doi, însă, campioana noastră a schimbat registrul, a servit mult mai bine, chiar dacă masha nu a făcut deloc figurație, ănsă Simona a continuat și cu break-urile și a dus meciul în decisiv, cu multă determinare, 6-1.

…Iar setul trei, cel decisiv a fost o ”luptă la baionetă”, de o încărcătură extraordinară. Simona a condus permanent, dar nu s-a putut dtașa decisi, astfel încît s-a ajuns la 4-4, scor la care se putea întâmpla orice. Și s-a întâmplat … firescu, adică a câștigat nr.1 mondial. care numărul 1 ar fi rămas tot pe această poziție chiar și fără să o învingă pe Sharapova. Simona Halep va fi favorit nr.1 la Roland Garros.

Învingătoarea va juca marea finală de la Roma cu Elina Svitolina, 23 ani, Ucraina, locul 4 WTA, una din cele mai în formă jucătoare ale momentului actual. (foto bucurestifm.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri