Caută
Close this search box.

Surpriza de proporții: ia titlul și pleacă de la Cluj

Surpriză în lumea fotbalului. Deși a dus formația CFR Cluj către un nou titlu de campioană națională, după o luptă lungă și tensionată cu rivala FCSB, antrenorul clujenilor, celebrul fost internațional Dan Petrescu (50 de ani) este ca și plecat din orașul transilvan.

Oficialii CFR-ului nici nu mai știu măcar dacă ”Bursucul” va reveni sau nu din vacanța în care este plecat. Se știe însă foarte bine despre tratativele sale foarte avansate cu o formație chineză de primă ligă, unde ar primi un salariu de circa 1.800.000 de euro pe sezon, cu mult peste cei 400.000 de euro de la CFR Cluj.

Există și varianta de înlocuire pentru Petrescu. Edward (Edi) Iordănescu stă în bloc-start și e gata să preia echipa campioană, după ce a făcut treabă foarte bună și la Astra Giurgiu, unde a du în play off, când nimeni nu se mai aștepta, o echipă decimată de numeroase plecări și foarte departe de ceea ce fusese pe vremea când era campioană.

Așadar, Dan Petrescu în China, la bani foarte mulți, iar Edi Iordănescu la CFR Cluj și, posibi, în Liga Campionilor, iată cam ce va urma. (foto digisport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri