O nouă ţeapă în numele companiei aeriene low-cost WizzAir ciurculă pe Facebook, anunţă Gazeta de Nord Vest. Este vorba despre o înşelăciune cu bilete la preţul de 1 euro, în plasa căreia au căzut foarte mulţi sătmăreni.

Wizz Air oferă 2 bilete la 1 euro tuturor! Pentru că a împlinit 15 ani de la primul zbor.

, este mesajul înșelător care circulă intens, oamenii crezând că pot călători la un preț foarte mic. În realitate, Wizz Air nu are nici o astfel de ofertă. Wizz Air a deschis o rută nouă: Timișoara – Tel Aviv

WizzAir: O ţeapă, o escrocherie

Compania Wizz Air transmite, într-un comunicat, că a fost informată cu privire la existența acestei escrocherii și că va lua măsuri împotriva tuturor entităților care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air și induc în eroare clienții.

“Wizz Air a fost informată că o serie de website-uri şi pagini de Facebook operează cu domenii false şi folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, capabile să inducă în eroare clienţii care cred că vizitează website-ul şi paginile oficiale ale Wizz Air.

Concursuri false

Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzând că cei care vor câştiga vor intra în posesia de bilete WIZZ.

Wizz Air reaminteşte tuturor clienţilor săi că website-ul său oficial este wizzair.com şi că orice informaţii despre promoţiile şi concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei.

Fii atent pe ce linkuri dai click

Wizz Air recomandă cu tărie tuturor pasagerilor să nu viziteze sau să dea click pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricărui alt canal în afară de platformele şi website-ul oficiale. Wizz Air va lua toate măsurile necesare împotriva tuturor entităţilor care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air şi care induc în eroare clienţii”, transmite Wizz Air.

34 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =