Caută
Close this search box.

Transferuri spectaculoase între două echipe bucureștene …………………..

Echipa masculină de handbal  CSM București, una din ”forțele” și favoritele campiontului României, a parafat transferurile jucătorilor Allahkaram Esteki și Sajjad Esteki, ambii sportivi fiind din Iran. Ei vin după doi ani la Dinamo vin după două sezoane petrecute laDinamo, unde au câștigat un titlu de campioni și o Supercupă a României.

„Atât Allahkaram, cât și Sajjad evoluează cu brio la linia de 9m, pe oricare dintre cele trei posturi. Frații Esteki au contribuit din plin atât la titlul obținut de Dinamo în sezonul precedent, cât și la calificarea echipei din Ștefan cel Mare în semifinalele Ligii Zimbrilor, obținută ieri, în defavoarea echipei HC Dobrogea Sud Constanța”, notează site-ul oficial al formației finanțate de Primăria București. Iată declarațiile celor doi în legătură cu noua lor echipă:

„CSM București este unul dintre cele mai mari cluburi din România și din Europa. Mă bucur că am făcut acest pas și că, începând cu noul sezon, voi intra în familia «tigrilor». Îmi doresc să contribui la îndeplinirea tuturor obiectivelor și să dau ce e mai bun din mine pentru această echipă” (Allahkaram Esteki)

„Mi-am dorit să mă alătur acestui proiect al CSM-ului. Personal, este o nouă provocare, un nou început de drum și-mi doresc foarte mult să avem succes ca și echipă. Cu mult entuziasm și la fel de multă muncă vom atinge toate obiectivele propuse de către club”
(Sajjad Esteki) (foto GSP)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri