Caută
Close this search box.

Ce făcea acum un an transfugul Valeriu Steriu? Îi cerea demisia lui Liviu Dragnea!

valeriu steriu

Valeriu Steriu îi cerea în august 2017 demisia lui Liviu Dragnea pe motiv că a absentat de la multe ședinte ale Camerei Deputaților. Pe atunci președinte executiv al PMP, Steriu spunea că ”vom cere probabil demisia, nu este normal să ai o prezență de sub 10% la ședințele pe care trebuie să le conducă”.

Bomba nopţii: Băsescu îl ajută pe Dragnea să rămână la putere!

Astăzi, Valeriu Steriu a anunțat că pleacă din PMP și se înscrie în PSD. La acel moment, Valeriu Steriu spunea că din peste 60 de ședințe de plen, Liviu Dragnea a fost prezent la maximum 14 și din 470 de voturi finale a participat la 80, potrivit Ziare.com.

Valeriu Steriu azi: Mă întorc în familia mea politică, PSD

Ce spune astăzi Valeriu Steriu, la înscrierea în PSD: ”Mă întorc în familia mea politică, PSD. Revin în grupul PSD din Camera Deputaților. Opoziția nu-și dorește unitate, este mult mai fericită să se bucure de victorii mărunte în grupuri răzlețe…

Cu PSD și alături de PSD am participat la integrarea României în UE, în NATO, la consolidarea economiei și la creșterea generală a bunăstării populației, care este pe o pantă ascendentă din 2001 încoace.

Valeriu Steriu: „… să-mi pun cunoștințele și abilitățile în serviciul societății…”

Nu este puțin lucru și de aceea sunt bucuros să mă întorc să fac ceea ce știu mai bine, alături de partidul care mi-a oferit mereu șansă să-mi pun cunoștințele și abilitățile în serviciul societății…

Avem obligația să ne opunem unor strategii, tactici și dezinformări politice care riscă să arunce România într-o negură tulbure, în care cetățeanul de bună credință rămâne tot mai izolat, tot mai singur, tot mai debusolat și tot mai injectat de ură”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri