Caută
Close this search box.

Vești proaste de la turneul din Madrid

Din păcate, de la celebrul turneu de tenis pe zgură de la Madrid, turneu extrem de important, de nivel Premier Mandatory, ne vin și vești foarte proaste. Astfel, turneul la care chiar acum evoluează Simona Halep, locul 1 mondial WTA, și pe care are mari șanse de a-l câșiga a treia oară, va dispărea, pur și simplu.

Omul de afaceri și fostul tenisman Ion Ţiriac a anunţat că acordul dintre el şi Primăria din Madrid privind turneul de tenis pe zgură expiră în 2021, iar ibericii nu mai vor să-l prelungească. În baza acestui contract, Ţiriac primea anual 10 milioane de euro pentru a ține turneul în capitala Spaniei. Cel mai probabil, Ion Ţiriac va merge cu această competiţie în alt oraş.

„Pentru mine, ideal ar fi ca turneul să rămână aici încă 20 de ani, dar nu putem sta dacă nu suntem doriți! Dacă turneul nu este necesar pentru Madrid, nu putem fi aici. Nu înțeleg cum sunt oameni care nu doresc acest turneu aici, când el aduce bani pentru oraș și pentru Spania. Orașul nu pierde bani, câștigă, asta dincolo de publicitatea generată. Însă, nu eu sunt cel care trebuie să înțeleagă asta, ci cei care au responsabilitatea. Eu trebuie să mă asigur că turneul continuă, aici sau în alta parte”, a declarat Ion Țiriac, pentru celebrul cotidian spaniol ”Marca”, preluat de Digisport. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri