Caută
Close this search box.

VIDEO Profesor de engleză, filmat în timp ce sărută o elevă în fața clasei

Filmat în timp ce sărută în sala de clasă o elevă de 15 ani, un profesor de Limba Engleză din Sighetu Marmaţiei a demisionat.

FOTO: Observatorul Prahovean

Imaginile filmate de colegii fetei au fost postate pe internet. Copiii spun că profesorul ar fi condiţionat sărutul de o notă de trecere.

„Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia.

Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației.

Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute în nici un context și cu atât mai mult într-un context educațional.

https://www.youtube.com/watch?v=M6tVSOWMlkY

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și, oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional”, a declarat Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, potrivit digi24.ro.

Un răspuns

  1. Poate ca nu era prea buna la Engleza, iar el a testat-o la French Kiss, poliglotismul este la moda si -banuiesc- ca da rezultate pentru individul care stie mai multe limbi…dar pare a fi -totusi- destul de deplasat, locul „ales”, in public, asta ar denota ceva in neregula cu proful, ceva ce nu are de a face cu eventualele lui sentimente pentru pustoaica, care-din video- pare ca nu s-a dat inapoi nici-un mm, a stat pe redupa pana la capat…Asta nu ar fi niciun motiv justificant pentru el, si nici incriminant pentru ea, este posibil ca si ea sa-l placa pe el, problema este de cum actionam in public, mai ales in sistemul educational…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri