O nemulțumire a lui Liviu Dragnea, liderul PSD, legată de faptul că mulți oameni n-au putut plăti prin SMS taxa de pod la Feteşti, scoate la iveală că vigilența lui Dragnea s-a manifestat și minivacanță: el a dictat mesaje, iar iubia sa, Irina Tănase, le-a postat de pe telefonul liderului.

UPDATE: Pe de altă parte, vreau să le mulțumesc agenților de la Poliția Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului, scria Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Nu știu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre București se circulă destul de bine, ținand cont de numărul uriaș de mașini. Eu chiar acum intru în București și am facut doar două ore!

Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postează🙃 Și acum să vedem cum e traficul prin București!

Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?, se întreabă Liviu Dragnea.

Reprezentanţii CNAIR au anunţat, printr-un comunicat de presă, că problema legată de plătirea taxei de pod a apărut, marţi, începand cu orele 19.00.

36 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =