Caută
Close this search box.

Ponta intervine în războiul interceptărilor, declanşat de Manda, afirmând că Dragnea l-a pus să detoneze tiribomba

Victor Ponta, deputat independent, intervine în războiul interceptărilor, declanşat de senatorul PSD Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control parlamentar al activităţii SRI.

Manda (foto, în stânga) a afirmat aseară, la România TV, că membrii comisiei îşi menţin opinia potrivit căreia se poate vorbi despre 6 milioane de oameni interceptaţi în românia în baza unor mandate de diverse tipuri.

Totodată, ClaudiuManda este extrem de deranjat de faptul că Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii (SRI) îl contrazic, afirmând că este vorba doar despre 28.784 mandate de securitate naţională solicitate în perioada 2004 – 2016/ VEZI COMUNICATUL SRI

Nu am inteles povestea de “Ziua Copilului “ spusa de ditamai Presedintele Comisiei de control a SRI Claudiu Manda: de ce sa ajungi “din pix” de la 21.000 de interceptari la 6 milioane – de ce sa cazi in ridicol in loc sa faci lucruri serioase ?!?, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Poate e influentat de Olguta care mareste in fiecare zi pensiile la televizor pana nu o sa mai stie bietii pensionari unde sa ascunda atatia bani? Il cunosc bine pe Manda si, lasand la o parte alte defecte, nu e prost deloc – deci inseamna ca a primit un ordin!

Eu cred ca ieri “Seful” Liviu l-a pus sa dea o tiribomba ca sa mai distraga atentia de la scandalul cu demiterea lui Kovesi si de la faptul ca tocmai EL Dragnea – marele luptator “impotriva abuzurilor” – tace ca mortul in papusoi si nu zice nimic sa nu cumva sa o supere pe “prietena Codruta”? Eu stiu si va spun de mult timp ca acolo este un blat intre LD si LCK mediat de “prieteni comuni” – dar sigur ca nu o sa vedeti asta daca va uitati la televiziunea platita de Liviu.

Mie si 21.000 de mandate imi par foarte multe – mai ales ca nu am auzit de mai mult de 2-3 teroristi care sa treaca prin Romania/ daca am avea un sef la Comisia SRI care chiar sa faca treaba (nu politica de doi bani la ordinele lui Dragnea) ar trebui nu sa umfle cifrele ca pe gogosi ci sa intrebe exact pe ce motiv de “siguranta nationala” au fost interceptati demnitari, parlamentari, ministri sau sefi de institutii !!! Din pacate la PSD acum se promoveaza in functii doar yesmeni si executanti docili! Pacat, conchide Ponta.

https://magnanews.ro/2018/06/01/claudiu-manda-declanseaza-razboiul-mandatelor-ascultare-cu-sri-l-a-contrazis-flagrant/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri