Caută
Close this search box.

Ponta spune că nu trebuie să ne prindă preluarea preşedinţiei UE cu Dăncilă la Guvern

Victor Ponta, deputat independent, lider al partidului Pro România, susţine că până la 1 ianuarie 2019 România trebuie să aibă un nou premier.

În opinia sa, comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, ar fi o persoană potrivită ca să ocupe această funcţie.

După ce a declarat la Euronews că PSD a alunecat spre o ideologie şi politici care sunt foarte apropiate de cele promovate de Viktor Orban în Ungaria, Victor Ponta afirmă şi că premierul Dăncilă trebuie să plece până ce Românai preia preşedinţa Consiliului UE.

Victot Ponta, pe pagina sa de Facebook: O sa repet de cate ori va fi nevoie pana conving suficienti parlamentari : TREBUIE sa avem pana la 1 Ianuarie 2019 (cand preluam Presedintia UE) un nou Premier si un guvern super profesionist, competent si respectat de toti cei din Uniunea Europeana – oameni capabili sa vorbeasca in limbi straine si cu toata competenta cu Doamna Merkel, Dl Macron si toti ceilalti lideri europeni!

Oameni cu care sa ne mandrim si care sa fie tratati ca egali de ceilalti premieri ai ministri din statele membre!

Update – am fost intrebat azi de un jurnalist sa dau un exemplu concret despre cine ar putea fi acea persoana care corespunde descrierii mele : si mi-a venit imediat in minte Corina Cretu – comisarul nostru european / este cunoscuta si respectata pe plan european, a fost si este membru PSD , poate avea o relatie excelenta si cu Iohannis si cu liderii politici din tara sau din Europa! Ganditi-va cat de bine ar arata Romania cu un asemenea Premier/ si sunt convins ca , in afara de Corina Cretu, ar putea fi si alte persoane care indeplinesc criteriile necesare! Dar noi stam cu cineva Premier doar pentru ca asculta orbeste de Liviu Dragnea si executa orice ordin?!?! Mare greseala – mare prostie!

Acest nou Premier si Guvern trebuie sa fie din / sau sa aiba sprijinul PSD, Alde, ProRomania, chiar PNL si al oricarui alt partid politic responsabil din Parlament – sa poata colabora si cu Presedintele Iohannis ca sa nu ne facem de ras in fata europenilor spaland “rufele murdare” in fata lor!

Fiind o presedintie semestriala exercitata prin rotatie de catre toate tarile membre vor trece 14 ani pana cand ne vine randul din nou / nu avem voie sa ratam aceasta oportunitate extraordinara!, conchide Ponta

Un răspuns

  1. Du-te măi Ponto și te plimbă (pe la turci, pe la Soci sau pe unde ai mai fost) și lasă-ne în plata Domnului. Tu l-ai creat, tu să-l omori (ca-n zicala asta românească) dacă mai poți. Dacă nu, o să strigi ca și împăratul roman: „Chiar tu, Brutus?!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri