Caută
Close this search box.

Florin Cîţu: PSD vrea să acopere gaura la buget cu banii românilor din diaspora

florin cîţu

Florin Cîţu, senatorul PNL, susţine că PSD încearcă să acoperă gaura la buget cu banii românilor din diaspora. În opina sa, toţi cei care trimit bani acasă „sunt consideraşi infractori … dacă nu dovedesc cu acte ca nu sunt”.

Cîţu afirmă că a fost aprobat în ultima şedinţă de Guvern un proiect de lege care prevede că se pot confisca banii românilor trimişi în ţară dacă nu sunt justificaţi cu documente. ”Sunt disperaţi. Nu au bani de pensii şi salarii şi atunci iau bani de pe unde pot”.

El mai susţine că din iulie vor fi luaţi şi banii din Pilonul II de pensii.

PSD acopera gaura la buget cu banii romanilor din diaspora!, scrie Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Am avut dreptate … din nou!

V-am avertizat si am avut dreptate! Dragnea si PSD au pus ochii si pe banii romanilor din diaspora. Sumele peste 1000 de euro urmau sa fie confiscate daca nu erau justificate cu documente.

Chiar si cel care detine doar cu numele pozitia de ministru al finatelor publice ne asigura ca nu se grabesc cu o astfel de lege.

Au mintit! A cata oara?

Joi, la cateva saptamani dupa aceste asigurari, in sedinta de guvern a fost aprobat proiectul de lege care confisca banii romanilor trimisi in tara daca nu sunt jutificati cu documente. Au facut o singura „concesie”. Pragul este acum de 2000 de euro.

Implicit, toti romanii care trimit bani acasa sunt considerati infractori … daca nu dovedesc cu acate ca nu sunt. Ironic nu? PSD-istii striga in gura mare zilnic despre prezumtia de nevinovatie, regula care sa se aplice se pare doar PSD-istilor. Cand este vorba de restul romanilor, toti suntem infractori si teroristi pana ne demonstram nevinovatia…

Asta este ordinul dat de Liviu Dragnea institutiilor de forta pe care le controleaza, in special ANAF.

Sunt disperati. Nu au bani de pensii si salarii si atunci iau bani de pe unde pot. Doar sa nu fie de la investitori pentru ca acestia au inteles cu ce hoti lucreaza si au dublat si chiar triplat dobanzile.

Acum vor banii trimisi de romani in tara, iar din iulie vor lua banii de la pilonul 2 de pensii.

Acesti politicieni, Dragnea si gasca lui, trebuie sa raspunda personal, nu doar politic, conchide Cîţu.

Un răspuns

  1. Armata angajeaza, supersalarii si bonusuri(…)___–-____
    Armata romana, cel putin in ultimii 70 de ani, s-a dovedit a fi doar o imensa povara , pe economia tarii, mai mult, principiile care trebuie sa defineasca armata, au fost total incalcate din interior, in primul rand imensa si urata duplicitate din cel D.A.D.R.Mondial, apoi infratirea cu regimul communist si incet, devenirea lor in carpe de sters podelele; a urmat iesirea tarzie , impotriva lui ceausescu( cand nu au mai avut incotro) si neimplicarea in marele jaf ulterior, permanent si la zi, comis de clasa politica post decembrista… Practic( cel putin in Romania) armata si popimea(biserica) ar trebui desfintate, doua institutii profund parazitare…Romania poate face pionerat in aceasta chestiune, renunta la armata( si imensele cheltuieli) si se pune sub protectia directa a NATO si ONU, recruteaza 5 mii de persoane extrem de calificate, si plateste (la ONU si NATO) pentru inca zece mii de militari, in acest fel Romania va salva cel puti 75% din actualele cheltuieli si va devein promotoare a indiscutabilei globalizari, cand omenirea va avea armata unica, cu cel mult o suta mii militari, si -in acelasi timp- f. calificati specialisti-, care vor avea -in principal- misiunea de a crea apararea impotriva extraterestrilor rau intentionati si a dezvolta zboruri spatiale interminabile, si doar in subsidiar(trupe specializate) sa intervina in tarile unde dictatorii vor incerca sa-si faca de cap, folosind politiile nationale, oricum -de acum- echipate cu arme foarte usoare, chiar neletate…
    (daca o exprimare de mai sus , este putin ambigua, realitatea este ca armata A PARTICIPAT din plin, la jaful national, NU s-a implicat in a stopa acest jaf, acesta este si motivul pentru care politicul a facut -la apelul bocancilor- sute de generali si sute de colonei, a inaintat in grad pe cei care au participat( sau „si-au tinut gura”) la acel si acest(pentru ca continua) jaf national…Rusine pentru armata romana, rusine si pentru cei care vor sa intre in randurile ei, probabil sunt indivizi coate-goale, matze-fripte, care -ca civili- ar muri de foame, sau ar sta permanent pe social..)


    Probabil ca trupele din tara sunt ca vai de ele, generalii tip opera , etc. au furat si din slanina si fasolea acestora, sunt sigur insa ca trupele arondate la NATO au cu totul alte conditii, armata romana -din tara- este doar un tigru de hartie creponata, si nici macar de a speria pe cineva nu mai este buna, este doar o institutie care serveste ca paravan si intermediar pentru marile devalizari , de la bugetul statului, sute de milioane sunt allocate trupelor si f. multi din acesti bani ajung in buzunarele a cateva mii( cel mult) de generali si alti ofteri” superiori”, prin salarii NEMERITATE, pensii, la fel, si -bineanteles- cat fura ei, direct, scriind tot soiul de falsuri, acceptate de mai mari, care au si ei partea lor, din aceasta prada…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri