Caută
Close this search box.

Mândră că l-a însoţit pe Dragnea în Elveţia, iubita liderului PSD a postat fotografii pe Instagram

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost însoţit în vizita oficială în Elveţia de Irina Tănase, iubita sa, care a postat fotografii din timpul acestei vizite pe Instagram.

Imaginile postate de iubita lui Dragnea sunt de la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin, relatează g4media.ro.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a devenit cunoscută după ce l-a însoţit pe liderul PSD la congresul extraordinar al partidului din 10 martie de la Sala Palatului. În timpul desfăşurării evenimentului politic, ea a stat în primul rând, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Ulterior, preşedintele PSD a declarat că el a decis ca prietena sa, Irina Tănase, să îi fie alături la congres şi că i-a fost drag că l-a însoţit. Dragnea a spus că încă nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta nu este unul de logodnă, ci unul care „nu este scump„, pe care i l-a oferit de 1 Martie.

sursa foto: g4media.ro

Irina Tănase a lucrat la început pentru Sebastian Ghiță, în firma Asesoft, după care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului. În 2013, a plecat la Ministerul Dezvoltării, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, conform Digi24.

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a efectuat, în perioada 29 – 31 mai, împreună cu o delegaţie parlamentară, o vizită oficială la Berna, în Elveţia.

sursa foto: g4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri