Caută
Close this search box.

Dragnea s-a sucit: Nu mai vrea miting-mamut pentru susţinerea lui Dăncilă, ci unul împotriva «abuzurilor»

Liviu Dragnea, liderul PSD, s-a sucit. Nu mai vrea un miting-mamut pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă, ci unul împotriva „abuzurilor” în condiţiile în care, spune Dragnea „există o putere subterană care parazitează deciziile importante”.

Aşadar, vom avea un miting PSD împotriva „abuzurilor” în condiţiile în care chiar liderul acestui partid conduce, de fapt, Guvernul României.

Mitingul va avea loc sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei.

În urmă cu o săptămână, PSD discuta despre organizea la Bucureşti  a unui miting de susţinere a premierului Viorica Dăncilă.

Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa CExN al PSD, conform Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri