Caută
Close this search box.

Primele imagini cu fetița Elenei Băsescu. Ce nume special a primit micuța

Fostul preşedinte Traian Băsescu este din nou bunic, după ce fica sa cea mica, Elena, a născut o fetiţă, Anastasia. Fostul președinte nu a mai avut răbdare și a pozat fetița, ba chiar a luat-o în brațe. Pozele i-au încântat pe fani care l-au felicitat și i-au spus că Anastasia este tare frumușică.

Fetiţa se numeşte Băsescu Anastasia (nume care înseamnă înviere din moarte, fiind unul purtat de o sfântă, dar și de prințesa), s-a născut la ora 7:52 şi la naştere a avut 3,7 kg şi 53 de cm.

Băsescu a postat deja pe contul său de Facebook o fotografie cu noul membru al familiei, însoţită de mesajul: „Bun venit pe lume, Anastasia!”.

Anunţul privind cel de-al treilea copil a fost făcut în 19 februarie.

„Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris atunci Traian Băsescu.

La rândul ei, Elena Băsescu a postat un mesaj în care spunea că „vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire” – este însărcinată.

„Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris atunci fiica cea mică a fostului preşedinte.

Elena Băsescu are doi copii – Sofia Anais (4 ani) şi Traian Jr. (2 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri