Caută
Close this search box.

Incendiu la un hotel de 5 stele din Londra. Robbie Williams, printre cei evacuați

Incendiu de proporţii la un hotel de cinci stele din centrul Londrei, unul dintre cele mai cunoscute din metropola engleză. Printre cei cazați în acest hotel se afla și artistul Robbie Williams.

FOTO: metro.co.uk

Fumul gros a fost vizibil de la mai mulţi kilometri, iar 120 de pompieri şi zeci de maşini de intervenţie au mers la faţa locului pentru a stinge flăcările. Nu s-au înregistrat victime.

Clienţii şi personalul hotelului au fost evacuaţi, decizie luată şi în cazul oamenilor care locuiesc în apropierea clădirii.

Printre cei care au fost văzuți ieșind din hotel se află și celebrul artis Robbie Williams, potrivit digi24.ro. Acesta a fost filmat coborând pe scara de incendiu, alături de alți oaspeți ai hotelului, relatează Metro.co.uk.

Hotelul de lux în care s-a produs incendiul fusese renovat de curând şi este unul dintre cele mai cunoscute din capitala britanică.

Un răspuns

  1. „…Un schiop cu un picior de lemn uscat, frecandu-si mainile , chiar daca la una avea doar doua deste,/ Se pregatea sa demonstreze raiului ca si el poate juca sarba in carutza si chiar celebrul trei-pazeste !/ Si tot sarind in dreapta si in stanga , in sus si’n jos,se pare ca voia cu orice pretz sa isi testeze ulciorul,/ Deodata incepu sa tipe, sa cheme a treia ploaie..calcase pe niste taciuni nestinsi si ii luase foc piciorul !…”( Jenel, pe’o Gura de Rai… -din „Junnel-Colectie Mystica -III- „poeziile.com”- „Noaptea Petuniilor”)––-______––daca si in Raiul dumnezeiesc se intampla incendii, iata ca se intampla si in Raiul Pamantesc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri