Caută
Close this search box.

Rapidul, atacat în tribunale de celebrul jurist Talpan de la Steaua

 Celebrul de-acum jurost al CSA Steaua, locotenent-colonelul Florin Talpan, nu se dă bătut nici după ce a pierdut primul ”derby” cu rapidistii. După cum se știe, Talpan a cerut ca Steaua sa promoveze in locul Academiei Rapidi, dar Comisia de Disciplină a fotbalului bucureștean (AMFB) a respins cererea juristului stelist.

Pe teren, Rapid a castigat lupta cu Steaua pentru promovare, însă Talpan, care a obținut numeroase victorii în procesele cu Gigi Becali, vrea sa intoarca totul la masa verde. El a contestat dreptul de joc a cinci rapidisti, printre care și celebrii foști prim-divizionari Daniel Niculae si Maftei. Totul s-a judecat în primă instanță la Comisia de Disciplina Bucuresti, iar castig de cauza au avut rapidistii.

Dar Talpan are calea apelului și este dispus sa se judece si in strainatate. „Imi doresc sa ma implic total pentru a aduce Steaua acolo unde ii e locul, in Liga I”, declară Florin Talpan.

Pe de altă parte, fostul internațional giuleștean Cristian Sapunaru (34 de ani) spune ca ar face orice ca sa apere Rapidul. „As avea multe sa ii spun, dar prefer sa raman un domn si sa ii spun ca Rapidul a castigat pe teren. Daca dansul vrea sa castige prin tribunale, suntem dispusi sa mergem cu totii acolo la tribunal, sa ne aparam Rapidul.” (foto prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri