Caută
Close this search box.

Un primar PSD este contra mitingului şi vorbeşte despre „penalul Dragnea”

un primar psd

Un primar PSD, anume cel din Cavnic, Vladimir Petruț, contestatar al lui Liviu Dragnea de la OUG 13, a declarat la TV Sighet că mitingul organizat de social-democrați sâmbătă, la Bucureşti, este pentru „condamnatul penal Liviu Dragnea”.

Tăriceanu aprobă ca parcarea Parlamentului să fie folosită la mitingul PSD

„De exemplu și acum, prostia asta de miting. Cum să faci tu miting în capitala țării, când tu conduci țara, tu ai prefecții, tu ai primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim ministrul, tu ai guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți legifera, poți face legi, poți să faci dezbateri publice, sau meri cumva să-l aperi pe penalul Dragnea.

E, aici e problema, penalul Dragnea (…) dl Dragnea e condamnat penal, este penalul Dragnea. (…) Nu poți să meri să fii alături de un condamnat penal”, a spus acesta, potrivit unei înregistrări video publicate pe Facebook.

Un primar PSD se întreabă: „Cum să folosești oamenii ca pe niște animale?”

„Părerea mea personală e că acest miting e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea”, a susținut el. Acesta a argumentat că, pentru a ajunge la București, un autocar are nevoie de minim 8 – 10 ore.

„Ajung seara la 6 – 7, pun oamenii în stradă 4-5 ore și înapoi îi îmbarcă în autocar și-i aduce înapoi. Deci oamenii ăia timp de o zi, 24 de ore, nu fac baie, nu folosesc un WC, nu nimic, Cum să folosești oamenii ca pe niște animale? Chiar nu se gândesc oamenii ăștia?”, a mai spus Vladimir Petruț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri