Caută
Close this search box.

Tăriceanu îi cheamă pe români în stradă „pentru a arăta că luptă împotriva statului paralel”

Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, într-o postare pe facebook, îi cheamă pe români la mitingul de sâmbătă seara, din Piața Victoriei „pentru a arăta că lupta împotriva statului paralel are o susţinere semnificativă în rândul românilor”.

„Discursul nostru s-a axat pe nevoia ca în România să avem o justiţie corectă, o justiţie independentă, fără abuzuri. ALDE s-a poziţionat într-o manieră lipsită de orice echivoc în a condamna abuzurile şi excesele făcute în justiţie în ultimii ani. Este de datoria noastră ca în viitor acest demers pe care l-am iniţiat în urmă cu trei ani să fie dus la bun sfârşit, astfel încât să scoatem la iveală toată cangrena care a cuprins sistemul de justiţie din România”, afirmă liderul ALDE.

Tăriceanu mai scrie că se va ieşi în stradă „împotriva sistemului opresiv care s-a format în România sub atenta supraveghere a binomului SRI – DNA”

„Pe 9 iunie facem un nou pas în lupta noastră cu abuzurile. Pe 9 iunie vom ieşi în stradă împotriva sistemului opresiv care s-a format în România sub atenta supraveghere a binomului SRI – DNA. Este vremea ca şi vocea noastră să se facă auzită, nu doar a celor care protejează instituţiile de forţă, procuratura şi aplaudă spectacolul cătuşelor. Este momentul să arătăm că suntem puternici şi că lupta împotriva statului paralel are o susţinere semnificativă în rândul românilor. Sâmbătă, de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justiţie corectă şi independentă, pentru ca abuzurile împotriva românilor să înceteze, pentru ca în România să nu mai asistăm la oameni încarceraţi pe nedrept. Pe 9 iunie trebuie să ne facem auziţi! Vino şi tu alături de noi pentru a da putere demersului nostru! Fii alături de noi în Piaţa Victoriei pentru o România demnă şi prosperă! Spune NU abuzurilor!”, este îndemnul șefului Senatului.

Mitingul PSD va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, iar primarul Capitalei, Gabriela Firea, spunea că în cererea de autorizare a manifestaţiei a fost estimat un număr de 220.000 – 250.000 de participanţi.

Un răspuns

  1. Cum este posibil ca acest P.S.D / ALDE să spună că respectă legea și că sunt împotriva abuzurilor în sistemul justiției? Nu cu mult timp în urmă au fost în secret, în sesiuni private, schimbând codurile penale pentru a se potrivi propriilor lor afaceri? Ei susțin și practică mita, care este un abuz public! Ambele partide se confruntă cu două comunități și au nevoie de comunism, iar ideologia autocratică se întoarce în această țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri