Caută
Close this search box.

Orban: Mitingul PSD este unul de intimidare; presiune pe judecătorii din dosarul lui Dragnea şi pe preşedinte

Ludovic Orban

Ludovic Orban, liderul PNL, susţine că mitingul PSD „contra abuzurilor” este un ”miting de intimidare”, pentru că, afirmă Orban, ”nu poți să faci miting contra abuzurilor atunci când ești la putere”.

Orban afirmă că ”abuzurile nu pot fi comise decât de cei care dețin puterea”.

Potrivit liderului PNL, alegerea locului de manifestație arată intenția clară de a confisca locul simbolic în care protestează de un an și jumătate cei care sunt împotriva PSD, iar scopul este de a pune presiune pe judecătorii care trebuie să ia decizia în dosarul lui Liviu Dragnea, liderul PSD, legat de angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Orban mai arată că mitingul PSD este organizat după decizia CCR privind revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ”cu obiectivul de a pune presiune pe președintele României”.

MITING DE INTIMIDARE
Este limpede pentru orice om cu bun simt. Nu poti sa faci miting contra abuzurilor atunci cand esti la putere. Abuzurile nu pot fi comise decat de cei care detin puterea. Nu poti sa faci miting ca sa protestezi impotriva ta, scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Ratiunile acestui miting sunt altele.

In primul rand, alegerea locului de manifestatie arata intentia clara de a confisca locul simbolic in care protesteaza de un an si jumatate cei care sunt impotriva PSD. Aduceti-va aminte ca Firea a mai incercat o data sa confiste locul de manifestatie, inventand un targ de craciun.

In al doilea rand, sa remarcam faptul ca data a fost aleasa la o zi dupa ce ar fi trebuit ca instanta sa dea verdictul in dosarul lui Dragnea. Deci, scopul de a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia este evident.

In al treilea rand, mitingul este organizat dupa decizia CCR, cu obiectivul de a pune presiune pe presedintele Romaniei.

In al patrulea rand, mitingul este organizat inaintea anuntatei motiuni de cenzura a PNL si urmareste sa bage frica in oasele oricarui parlamentar din majoritate care ar intentiona sa voteze in favoarea motiunii.

In concluzie, acest miting este o actiune profund nedemocratica de intimidare a opozitiei, a magistratilor, a oamenilor liberi, a functionarilor si angajatilor din sistemul public care nu raspund la comenzile politice, a jurnalistilor care isi permit sa critice PSD, a oricarui roman care nu accepta sa fie sluga vechilului sef.

Ce e val ca valul trece. Nu va lasati impresionati de multimea adunata cu arcanul si pe care comunistoizii din jurul lui Dragnea incearca sa o foloseasca pe post de amenintare psihologica la adresa noastra. Ei vor fi in piata o zi. In rest, Piata Victoriei si victoria ramane a noastra, conchide Orban.

Î

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri