Caută
Close this search box.

Dragnea, interpelat de protestatarii #rezist: «De ce ne furi, de ce ne minți? Justiție, nu corupție!» Mesajul apărut pe Guvern

Liviu Dragnea, liderul PSD, interpelat în Piața Victoriei, la finalul mitingului PSD, de mai mulți protestatari #rezist. Ei l-au întrebat dacă a văzut o mizerie asemănătoare după mitingurile anti-guvernamentale și au scandat „Justiție, nu corupție!

De ce ne furi Dragnea, de ce ne minți? Ați văzut mizeria asta și după protestele #rezist?„, l-au întrebat unii dintre ei. Dragnea a precizat că se va face curățenie imediat.

Ai umilit zeci de mii de oameni, ți-ai bătut joc de nația română„, i-a reproșat un altul, după care tinerii au scandat: „Justiție, nu corupție!„, conform HotNews.

Rezist, proiectat pe clădirea guvernului

Totodată, mesajul Rezist a fost proiectat sâmbătă seara pe clădirea Guvernului ,chiar în timp ce liderul PSD Liviu Dragnea își susținea discursul în care spune că ”va curăța ţara de mizeria împrăşitată de aceşti şobolani” și vorbea despre ”abuzurile din justiție” și ”statul paralel”.

Rezist, mesajul protestatarilor care au manifestat constant în Piața Victoriei din iarna anului 2017 pentru a se opune mutilării legilor justiției, a apărut pe Palatul Victoria în condițiile în care unii dintre liderii PSD au susținut, în cadrul mitingului, că acest loc trebuie ”recuperat” de PSD.

Membrii #Rezist au ajutat la strângerea gunoaielor

Un covor de gunoaie au lăsat în urmă, în Piața Victoriei, membrii şi simpatizanţii PSD care au venit la miting. Au aruncat direct pe jos recuzita folosită și sticlele de plastic.
Angajaţii firmelor de salubritate au început curăţenia imediat ce piaţa s-a eliberat. Au primit şi ajutor. Nu din partea participanţilor la miting, ci de la membrii mişcării #Rezist, care protestează de obicei în Piaţa Victoriei și care i-au cerut explicații lui Liviu Dragnea, arata Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri