Caută
Close this search box.

Fiul lui Ion Raţiu l-a catalogat drept ridicol pe Pavelescu, care a spus că Maniu, Coposu ori Raţiu ar fi susţinut mitingul PSD

Avocatul Aurelian Pavelescu, actualul lider al PNŢCD, a fost catalogat drept ridicol de Nicolae Raţiu, fiul celebrului lider ţărănist Ion Raţiu (foto deschidere). În opinia celui din urmă, Pavelescu face afirmaţii aberante.

Pavelescu (foto mai jos) a postat pe pagina sa de Facebook mai multe de mesaje de susţinere a mitingului PSD de ieri, din Piaţa Victoriei, prin care i-a îndemânat pe oameni să iasă în stradă şi să susţină manifestaţia împotriva „statului paralel”

În ultima sa postare, el a reiterat mesajul de susţinere şi a spus că acesta nu a fost doar al partidului din prezent, ci şi al înaintaşilor, menţionându-i, printre alţii, pe Iuliu Maniu, Corneliu Coposu şi Ion Raţiu.

 Mesajul PNTCD, de sustinere a mitingului impotriva abuzurilor a fost auzit astazi de toata tara, pe toate televiziunile si ziarele nationale, agentiile de presa. Cei mai importanti lideri de opinie au apreciat actiunea PNTCD ca un gest politic major.

sursa foto: facebook

Acest mesaj nu este doar al meu si al PNTCD de astazi, ci al marilor nostri inaintasi, de la Simion Barnutiu, Pop de Basesti, Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Ion Ratiu sau Corneliu Coposu. Pentru ca apara libertatea si democratia, fundamentul doctrinar al PNTCD, formulat de Iuliu Maniu, primul dintre cele patru, care stabilesc pentru totdeauna linia acestui glorios partid: „”Democratie Desavarsita”, „Morala Crestina”, „Patriotism Luminat” si „Dreptate Sociala”…., a scris Aurelian Pavelescu pe pagina sa de Facebook.

Reacţia

La scurt timp după postarealui Pavelescu, Nicolae Raţiu a reacţionat printr-un comentariu în care l-a criticat dur pe Pavelescu pentru „afirmaţia aberantă” potrivit căreia Ion Raţiu ar fi susţinut propunerile liderilor coaliţiei de guvernare în ceea ce priveşte justiţia.

Cum îndrăzneşte domnul Pavelescu să-l invoce pe tatăl meu, Ion Raţiu, pentru a-şi susţine propria afirmaţie ridicolă?”, a scris Nicolae Raţiu.

„Afirmaţia cum că tatăl meu, Ion Raţiu, ar fi susţinut propunerile lui Liviu Dragnea şi Tăriceanu privind legea şi justiţia este o totală aberaţie. Domnul Pavelescu clar nu înţelege principiul separaţiei puterilor într-o societate democratică. Cum îndrăzneşte domnul Pavelescu să-l invoce pe tatăl meu, Ion Raţiu, pentru a-şi susţine propria afirmaţie ridicolă? Nu este cu nimic mai bun decât liderii PSD şi ALDE, care nu se vor opri de la nimic pentru a se sustrage justiţiei pentru infracţiunile lor”, a scris Nicolae Raţiu pe Facebook.

sursa foto;:facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri