Caută
Close this search box.

Imnul la Paris și războiul româno-român

După marea finală de la Roland Garros, câștigată cu 6-1 în setul decisiv de Simona Halep, s-a intonat imnul României chiar în inima Parisului, foarte aproape de celebrul Tour Eiffel.

Am spus-o și anul trecut, imediat după finala pierdută atât de surprinzător și de nedrept, de Halep, în fața letonei Jelena Ostapenko : ”Simona este cea mai bună din lume și va câștiga, nu unul, ci mai multe turnee de Grand Slam!”

Pe atunci m-au atacat și criticat mulți, unii chiar m-au înjurat, afirmând că Simona, pur și simplu, nu este făcută pentru marile victorii, că nu are nerv, nu are moral, că nu va putea trece niciodată de un anumit prag etc, etc.

Din păcate, tot ce spuneau ei erau numai mizerii ale românilor despre români. Aceiași ”specialiști”, foarte vocali pe atunci, tac mâlc acum, ca și cum nu ar exista. Iar între ei, vă rog să mă credeți, erau (sunt) chiar și oameni de tenis, arbitri, antrenori, din diverse orașe ale țării. Nu mai intru în amănunte.

Oare ce energii absurde și malefice îi fac pe români, aproape de fiecare dată, să împroaște cu (mult) noroi în oricare alt român care se ridică sau se remarcă în/cu ceva ?

Altfel, mai anunț și pe această cale, încă o dată și în pofida – ba chiar în ciuda – tuturor detractorilor, care la prima înfrângere a Simonei vor sări din nou, veți vedea, și mai virulenți ca până acum, așadar anunț din nou că SIMONA HALEP  ESTE ȘI VA FI CEA MAI BUNĂ DIN LUME ÎNCĂ MULȚI ANI DE-ACUM ÎNAINTE.

Și va mai câștiga turnee (nu doar unul) de Grand Slam, următorul poate chiar acum, peste lună, la Wimbledon. (foto worldtennis.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri