Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, huiduită îndelung pe Arena Națională, după ce a urcat pe scenă cu Simona Halep

Primarul Gabriela Firea s-a urcat pe scena amplasată la Arena Națională, pentru a-i acorda tenismenei Simonei Halep cheia orașului Bucureşti și o distincție, după trofeul obținut la Roland Garros, dar a fost huiduită îndelung.

Momentul urcării pe scenă a fost însă unul extrem de neplăcut pentru Gabriela Firea. Atunci când a prezentat premiul, publicul a început să o huiduie copios, fără încetare.

După acest moment în care primarul şi-a dat seama că nu este nici pe departe agreată de bucureşteni, Gabriela Firea a mai stat pe scenă doar câteva secunde, apoi plecat rapid de pe gazon, tot în huiduieli.

Moment jenant pe Arena Națională, arată Digi24. Primarul Gabriela a fost huiduită de spectatori în momentul în care îi înmânează Simona o plachetă și un mare buchet de flori.

Imediat, Simona Halep a ținut un discurs, iar atmosfera s-a schimbat radical: publicul a aplaudat-o îndelung pe sportivă și i-a scandat numele încontinuu.

Publicul izbucnește: SI-MO-NA, SI-MO-NA

În schimb, cum începe să vorbească Simona, galeria e entuziasmată. „Chiar dacă provin dintr-o țară mai micuță, se poate face performanță mare”, spune Simona și publicul izbucnește: SI-MO-NA, SI-MO-NA. „N-aș vrea să mai plec de pe scena asta, e un moment foarte frumos!”, mărturisește Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri