Caută
Close this search box.

Primăria Capitalei a refuzat-o pe Simona Halep! Campioana se va întâlni cu fanii pe scările Arenei Naționale

Update Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a informat luni că nu s-a pus în discuţie niciun moment ca prezentarea trofeului câştigat de Simona Halep la Roland Garros să se desfăşoare în alt loc decât la Arena Naţională. „Primăria Municipiului Bucureşti dezminte categoric informaţiile vehiculate în mediul online conform cărora ar fi refuzat aprobarea desfăşurării evenimentului de prezentare a trofeului câştigat de Simona Halep la Roland Garros în altă locaţie decât Arena Naţională. (…) Subliniem încă o dată faptul că nu s-a pus în discuţie niciun moment ca acest eveniment să se desfăşoare în altă locaţie decât la Arena Naţională şi ne exprimăm regretul că un astfel de eveniment, atât de important pentru România, este folosit ca instrument politic cu scopul de a denigra atât instituţia Primăriei Capitalei, cât şi numele primarului general”, a precizat PMB, printr-un comunicat de presă.

Primăria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana României de la Roland Garros, de a se întâlni cu fanii într-o piață din București. La schimb, Primăria i-a oferit scările exterioare de la Arena Națională pentru acest eveniment.

”Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decât să ne amintim cum sunt întâmpinați marii campioni în capitalele europene, cum sunt organizate întâlniri spectaculoase cu fanii lor în piețe și pe străzi. Asta înseamnă să recunoști valorile și să le prețuiești! Și la noi s-a mobilizat exemplar Primăria Capitalei, dar pentru mitingul PSD. Și tot pentru PSD, Arena Națională a fost loc de mari manifestări grandioase. Simonei Halep i-au rezervat doar scările exterioare. Acum înțelegem sistemul de valori al Gabrielei Firea”, a scris Nicusor Dan pe pagina sa de socializare.

„Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toţi, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează mâine (luni -n.r.), 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Naţională, în faţă zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenţa românilor trofeul Roland Garros! Toţi cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt aşteptaţi la Arena Naţională!”, reiese dintr-o informare a Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin şi Basarabiei, intrarea fiind liberă.

Simona Halep va ajunge pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, luni, la ora 16.15, unde va fi primită, la Salonul Oficial, de către ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, dar şi de preşedintele FRT, George Cosac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri