Caută
Close this search box.

În timp ce Firea închide ori deschide pagina sa de Facebook, «veninoşii sorosişti» o «salută» fără încetare

Gabriela Firea, primarul Capitalei, își închide ori deschide pagina de Facebook în funcție de mesajele primite, după ce ieri a fost huiduit- pe Arean Națională la evenimentul dedicat Simonei Halep, care a câștigat turnelul de la Roland Garros.

Fira a închis de două ori pagina de Facebook, revenind şi ştergând, apoi repostând mesajul în care afirmă că „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate la evenimentul dedicat Simonei Halep pe Arena Naţională, arată News.ro.

Numeroşi internauţi o acuză Firea că a șters comentariile negative. De altfel, în doar câteva zeci de minute de când pagina a fost redeschisă, mii de utilizatori au lăsat comentarii la postarea Gabrielei Firea de luni seară, după ce a fost huidită pe Arena Naţională.

În doar 10 minute, internauţii au lăsat peste 1.000 de comentarii negative, critici ironice la adresa edilului: „Veninoşii sorosişti te salută”, este mesajul unuia dintre ei. La puţin timp după, textul a fost din nou şters şi postat, iar mesajele oamenilor continuă să apară.

Gabriela Firea a revenit pe Facebook, repostând mesajul în care afirmă că „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate la evenimentul dedicat Simonei Halep luni seară;

Gabriela Firea şi-a închis de două ori pagina de Facebook, revenind şi ştergând, apoi repostând mesajul în care afirmă că „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate la evenimentul dedicat Simonei Halep luni seară pe Arena Naţională.

În doar 10 minute, internauţii au lăsat peste 1.000 de comentarii negative, critici ironice la adresa edilului: „Veninoşii sorosişti te salută”, este mesajul unuia dintre ei. La puţin timp după, textul a fost din nou şters şi postat, iar mesajele oamenilor continuau să apară.

Firea a revenit pe Facebook la scurt timp după ce şi-a închis pentru a doua oară pagina de Facebook. Ea a şters mesajul în care afirmă că „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate la evenimentul dedicat Simonei Halep şi l-a repostat.

La puţin timp, acelaşi text a fost şters şi postat din nou, iar comentariile oamenilor continuă să apară. În mai puţin de cinci minute, deja a adunat peste 1.200 de comentarii.

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

În momentul în care Gabriela Firea, şi-a început discursul prin care i-a făcut loc pe scenă Simonei Halep, mii de oameni au huiduit-o la unison. Gabriela Firea şi-a dat seama că nu trebuie să prelungească momentul: „Bun venit, Simona Halep! Te rog să primeşti din sufletul nostru cheia oraşului Bucureşti şi această plachetă ovaţională. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut!”, au fost cuvintele politicianului, urmate de prima reacţie a Simonei.

La scurt timp după ce a fost huiduită, Firea a afirmat pe Facebook faptul că „aparatul sorosist de propagandă” a demarat compromiterea evenimentului şi că seara, „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale, argumentul său fiind că „acolo este despre sport, respect, valori, performanţă, nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu„.

Imediat după postare, internauţii au criticat dur prin mii de comentarii mesajul acesteia, folosind cuvinte jignitoare la adresa edilului.

Acelaşi mesaj al Gabrielei Firea a fost postat luni seară şi pe pagina sa de Twitter, unde a primit la fel de multe critici.

Primarul şi-a închis luni seară pagina de Facebook, deschizând-o marţi după-amiază. Toate mesajele negative fuseseră şterse, rămânând doar cele de apreciere. În mai puţin de o oră, însă, a închis-o din nou, după ce internauţii au lăsat peste 2.500 de comentarii critice la ultima postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri