Caută
Close this search box.

Simona Halep i-a întors complimentele lui Nadal, care a vorbit în termeni laudativi despre campioana noastră

Campionii de la Roland Garros 2018, Simona Halep şi Rafael Nadal, se complimentează reciproc. După ce spaniolul care a obţinut al 11-lea titlu al carierei la Paris a vorbit în termeni laudativi la adresa liderului mondial feminin, constănţeanca de 26 de ani i-a întors vorbele frumoase.

FOTO: gsp.ro/ Raed Krishan

„Nu am vorbit cu el, dar unchiul lui a venit la mine special, în timpul unui interviu acolo, şi m-a felicitat. Chiar am fost bucuroasă de acest lucru, ştiu că e un băiat deosebit şi mă aşteptam să spună câteva cuvinte frumoase.

Nu am văzut exact ce a spus. Eu despre el ce aş putea să spun? Deja cuvintele sunt prea mici pentru el”, a declarat Halep, la Aeroportul Henri Coandă, potrivit digisport.ro.

Imediat după ce a făcut din nou istorie pe zgura din capitala Franţei, unde nu are practic rival, Nadal a vorbit şi despre succesul Simonei Halep, aflată la primul titlu de Grand Slam din carieră.

„Este frumos că, după finala pierdută anul trecut, cu atâtea şanse irosite în ultimele seturi, a reuşit să câştige un Grand Slam. A meritat, este numărul 1 în lume şi este o jucătoare foarte muncitoare. Îmi plac oamenii care muncesc ca să aibă succes, aşa că sunt fericit pentru ea”, a spus liderul ATP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri