Caută
Close this search box.

A renăscut un mit: Rapidul există din nou, oficial

rapid bucureşti

După ce vechiul Rapid, păstorit mulți ani de George Copos, a intrat în insolvenţă în 7 decembrie 2012, după care la 13 iunie 2016 Tribunalul Bucureşti a dispus falimentul, iar echipa practic ”a murit”, ei bine, iată că de o zi Rapidul cel vechi există din nou, oficial. Adunarea Creditorilor a stabilit ca licitația pentru brandul Rapid să plece de la suma de 3,4 milioane de euro, după o evaluare inițială de 406.000 de euro.

De-acum, așa cum era și firesc, gruparea Academia Rapid, care joacă barajul pentru Liga a III-a cu campioana județului Giurgiu (și va promova în mod cert) este noua deținătoare a brandului Rapid, preluând marca și culorile de asemenea.

„A fost doar un singur participant, FC R (n.r fosta Academia Rapid). Asta înseamnă mult pentru fani. Astfel, FC R și-a declarat intenția de a fi continuatoare Rapidului. Părerile pentru palmares sunt împărțite. Până la urmă, palmaresul este al echipei și nu se poate diviza. După părerea mea, palmaresul este deținut de ultima entitate care a deținut echipa, FC Rapid, care acum e în faliment.

Acum s-a plătit doar 10% din sumă. Restul va fi plătit într-un anumit termen. Societatea a fost reprezentată de administrator, Olariu Adrian. Nu există nicio plată de la Primăria Sectorului 1„, a declarat Mihai Florea, lichidatorul FC Rapid, la TV Digi Sport. (foto youtube.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri