Caută
Close this search box.

Dragnea susţine că l-a dat afară pe cel care s-ar afla în spatele fake news-ul cu Halep huiduită de #Rezist

Liviu Dragnea, liderul PSD, spune că l-a dat afară pe George Harabagiu (foto stânga) după „fake news”-ul /Simona Halep „huiduită” de #rezist pe Arena Națională/.

Liviu Dragnea anunță că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD și cel despre care presa susține că s-ar fi aflat în spatele postărilor de pe conturile de Facebook ale PSD în care se susţine că, de fapt, Simona Halep ar fi fost cea huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea, conform Antena3.

Filiale PSD din mai multe orașe au postat pe paginile lor de Facebook filme sau colaje foto, dorind să acreditează ideea că huiduielile care au putut fi auzite luni seară pe Arena Naţională au vizat-o pe Simona Halep, căreia, afirmă PSD, i s-a stricat momentul de glorie, nu pe Gabrielea Firea, primarul Capitalei.

Respectivele postări de pe paginile PSD încercatu, printr-o manevră de-a dreptul copilărească, să-i „reperezeonoarea Gabrielei Firea, cea huiduită de fapt pe Arena Naţională, atunci când s-a urcat pe scenă cu Simpna Halep. Totodată, pe paginile organizaţiilor PSD a fost postat un material foto și video prin care transmit că Simona Halep a fost aplaudată în Piața Victoriei de sute de mii de oameni și huiduită pe Arena Națională de 20 de mii de oameni.

Halep huiduită de #rezist” a fost distribuit pe paginile de Facebook ale filialelor PSD din țară. PSD Bucureşti a postat pe pagina de Facebook un film însoţit de mesajul „Ruşinea ţării #Rezist„, în care se vorbeşte despre „Manipularea #Rezist” şi despre faptul că a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep, despre fondatorul grupului Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, prezentat ca fiind „fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei„.

sursa foto: facebook

Cel care a dezvăluit cine se afla în spatele acestei campanii PSD de „recuperare” a Gabrielei Firea a fost Victor Ponta.

Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale.

Oamenii nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!

Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi injurati si sanctionati pe nedrept membrii PSD / va rog – reactionati!

Ps – Dragnea și Firea sunt trecători dar partidul rămâne. Membrii trebuie să apere imaginea partidului, nu a unor lideri trecători. a scris Victor ponta pe pagina sa de Facebook.

„Nu există în acest moment nicio dovadă din care să rezulte foarte clar că aș fi îndemnat, aș fi vorbit, aș fi comunicat, aș fi transmis prin orice fel de mijloc, orice fel de mijloc, o astfel de informație.

sursa foto: pressone

Din punctul meu de vedere, am auzit tot felul de informații, mi se pare jenant, sincer. Deci… cum să convingi niște oameni, explicați-mi, cum să-i convingi? A, deci eu să fi ieșit undeva public și să spun: băi, fraților, începând de astăzi, huiduielile respective nu sunt pentru X, sunt pentru Y. Niciodată. Știți să fi spus eu asta?”, a declarat George Harabagiu pentru Pressone.

 

G4media scrie despre George Harabagiu, personajul indicat de Victor Ponta drept autorul operațiunii de manipulare a PSD: A fost ziarist din Neamț, omul de casă al lui Gheorghe Ștefan ”Pinalti” și Ionel Arsene ”Șosetuță”.

https://magnanews.ro/2018/06/13/incredibil-psd-sustine-rezist-a-huiduit-o-halep-nu-firea-ponta-acuza-omul-dragnea/

 

Un răspuns

  1. Scandal Firea- Gheorgiu(…)
    Treaba pur romaneasca, adica( cum am zice noi) tiganie in toata regula, dar asta este Romania, plina de romani verzi care intotdeauna gasesc vinovati pe unguri, pe tigani si evrei, pe rusi sau americani… In aceasta situatie, lucrurile se pot clarifica rapid, trebuie sa existe un cotor de cec pentru banii platiti si trebuie sa existe niste video sau macar fotos, in care AG primeste sau nu distinctia, s.a.m.d.Si inca 2 lucruri, mi se pare tras de par ca fiscul roman ar avea de returnat ceva bani catre AG, si 2) , chestia cu Firea, -pana la urma- ea a procedat correct, ca in mintea ei a dorit si ea ceva publicitate, poate fi f. adevarat, dar cea a facut ea( cuSH si chiar cu AG), a facut in virtutea bunului-simt si a unora dintre indatoririle si obligatiile pe care le are , in functia respectiva…Asteptam clarificari, chiar nu putem linsa oameni doar pentru ca apartin crimei organizate numita pesede…

    m-am uitat la biografia AG( si cea in engleza) nimic despre parintii ei, cine au fost cu ce s-au ocupat, mi se pare ceva extrem de neprofesional sa nu scrii aceste lucruri, pare ca ar fi unul dintre mai marii politici ai tarii( fosti comunisti de notorietate) la care se scrie, ” nascut in 1947″ si apoi se sare la 1989 -care sa fie problema?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri