Caută
Close this search box.

Fără precedent, Messi: ”Nu deranjați! Eroi în repaus”

Celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi (30 de ani) și colegul său din naționala ”pumelor”, Sergio Kun Aguero (30 de ani) fac ultimele pregătiri pentru startul turneului final al Campionatului Mondial din Rusia.

Dublă campioană mondială (în 1978 și 1986), naționala Argentinei și-a ales ca loc e cazare localitatea Bronnitsy, aflată la 60 de kilometri de Moscova. Sud-americanii se bucură acolo de o bază de pregătire de 5 stele, cu cinci terenuri de fotbal, piscină, sală de jocuri și chiar cinematograf.  Ei bine, cele două super vedete ale lotului, Messi și Kun Aguero, stau împrreună într-o cameră pe a cărei ușă au scris un mesaj cu totul inedit : „Nu deranjați! Eroi în repaus„.

Dincolo de gluma savuroasă, Argentina nu prea a avut performanțe la nivel de echipă națională în ultimele trei decenii. Ea face parte acum din grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, alături de Croația, Islanda și Nigeria, o grupă de care, în mod normal, ar trebui să treacă cu mare ușurință. Dar balonul e rotund ! (foto weloba.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri