Caută
Close this search box.

Orban susţine că va fi declanşată suspendarea lui Iohannis: Clanul Dragnea e pregătit să dea foc ţării

Ludovic Orban, liderul PNL, a declara că deţine informaţii ”aproape certe” că Liviu Dragnea, liderul PSD, va demara în cursul săptămânii viitoare, cu sprijinul lui Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele ALDE, procedura de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis.

Clanul Dragnea e pregătit să dea foc ţării. Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui României în cursul săptămânii viitoare şi că este sprijinit în acest demers şi de Tăriceanu şi de acoliţii săi„, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţă de presă, citat Digi24.

El a subliniat că obiectivele procedurii de demitere sunt: controlul asupra parchetelor, a serviciilor de informaţii şi promulgarea legilor Justiţiei şi a Codurilor penale.

Ludovic Orban a vorbit și de „o disperare” a președintelui PSD în perspectiva sentinței pe care o așteaptă săptămâna viitoare de la magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție. „Disperarea lui Dragnea îl face să apeleze la o măsură extremă și din dorința de a pune o presiune suplimentară asupra completului care urmează să pronunțe sentința în dosarul său„, a declarat liderul PNL.

„O astfel de decizie politică riscă să creeze o criză fără precedent în România, să declanșeze convulsii sociale. Deja tensiunea în societate este la un nivel îngrijorător, iar declanșarea procedurii de demitere a președintelui riscă să genereze o escaladare a divizării în societate și convulsii sociale ale căror rezultate nimeni nu poate să aibă vreo predicție„, a susținut Orban.

Un răspuns

  1. probabil ca serviciile l-au informat pe pres-edinte despre aceasta situatie si de eventualele urmari, cretinul ar trebui sa declanseze si sa declare starea de urgenta, dizolvarea parlamentului si guvernului,pentru cateva luni si dupa acea, alegeri anticipate cu un numar de parlamentari legal(max. 300), iar intre timp tara condusa direct de pres-edinte prin decrete, prin care sa suspende( si sa ancheteze in acest timp) si „inaltile” cur-ti unde activeaza baba-cloantza-cotoroanta si valet-lacheu -dormean, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri