Caută
Close this search box.

Spania și-a demis antrenorul cu o zi înainte de ”Mondiale”

Numirea lui Julen Lopetegui pe banca celor de la Real Madrid, a luat prin surprindere pe toata lumea. Inclusiv pe oficialii Federatiei Spaniole de Fotbal, care au reacționat extrem de virulent, chiar în pragul Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, care începe azi, cu partida de deschidere Rusia – Arabia Saudită.

Astfel, foarte supărată de gestul lui Lopetegui, Federatia Spaniola de Fotbal l-a demis chiar cu o zi înaintea turneului final din Rusia și si-a anuntat in mod oficial noul selectioner! Fernando Hierro va conduce nationala Spaniei la Campionatul Mondial.

Situatia este absolut incredibila la nationala Spaniei. În loc să fie felicitat, Julen Lopetegui a fost demis de Federatia Spaniola de Fotbal cu o singură zi inainte de startul Campionatului Mondial. „Am fost obligati sa renuntam la el”, a declarat Luis Rubiales, presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal.

Chiar dacă fotbaliștii erau de partea lui Lopetegui, Spania va fi condusa la Mondialul din Rusia de Fernando Hierro, directorul sportiv al federatiei, si de Albert Celades, selectionerul de la tineret, care chiar va sta pe bancă la primul meci, foarte important, cel cu Portugalia.

„Am vorbit cu jucatorii, m-au asigurat ca vor incerca sa castige Cupa Mondiala alaturi de noul staff tehnic „, a spus Lopetegui. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri