Caută
Close this search box.

Băsescu: Soluţia pentru numirea lui Vlase la SIE rezolvă o revocare, o suspendare şi o condamnare

traian băsescu

Traian Băsescu susţine că propunerea lui Gabriel Vlase, vicepreşedinte PSD, pentru funcţia de director al Serviciului de Informații Externe (SIE), făcută de președintele Klaus Iohannis, că este o „bună treabă, rea tocmeală”,

În opinia lui Băsescu, propunerea ar rezolva „cele trei mari dileme ale momentului: „o revocare, o suspendare şi o condamnare”.

Băsescu se referă la o posibilă condamnare a lui Liviu Dragnea, liderul PSD, în dosarul angajărilor fictive – DGASPC Teleorman. Este posibil ca sentinţa să fie pronunşată la 21 iunie.

Pupat Piaţa Independenţei!
Soluţia cu Gabriel Vlase desemnat de Preşedintele Iohannis pentru şefia SIE a mulţumit pe toată lumea, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Soluţia rezolvă şi cele trei mari dileme ale momentului, adică: o revocare, o suspendare şi o condamnare.

Toată lumea mulţumită.

Bună treabă, rea tocmeală, conchide Băsescu.

Dragnea tace

Până în acest moment, Liviu Dragnea nu a reacţionat în nici un fel la propunera făcută de preşedintele Iohannis, dar suse din PSD spun că ar fi fost luat prin susrprindere.

Gabriel Vlase, deputatul PSD de Bacău (47 ani), a fost propus joi de președintele Klaus Iohannis în funcția de director al Serviciului de Informații Externe, vacantă din septembrie 2016, de la demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu.

 

https://magnanews.ro/2018/06/14/omul-propus-iohannis-sie-mutare-nu-ar-fi-plac-dragnea-este-vicepresedinte-psd/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri