Caută
Close this search box.

VIDEO. Gest obscen al cântărețului Robbie Williams, sub ochii lui Putin, la deschiderea CM de fotbal

Foarte celebrul cantautor britanic  Robbie Williams a iinterpretat piesa „Rock DJ” – ca parte a ceremoniei de deschidere care a avut loc pe Stadionul Olimpic Lujniki din Moscova, înaintea partidei inaugurale, Rusia-Arabia Saudită de la Campionatul Mondial de fotbal 2018 -, când a ridicat degetul mijlociu direct la o cameră de filmat.

Presa internaţională a reacționat imediat și a găsit un soi de ”explicație”, conform căreia cântăreţul ar fi articulat cuvintele „Am făcut asta gratis”.

https://youtu.be/akIK3Udv3SU

Într-un comunicat remis The Hollywood Reporter, Canalul de televiziune Fox a transmis: „Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2018 a fost un eveniment produs de o terţă parte şi difuzat live de Fox. Întrucât a fost difuzat live, nu aveam cum să ştim ce se va întâmpla în timpul recitalului lui Robbie Williams şi ne cerem scuze”.

Robbie Williams a fost un fel de ”show-man” înainte de startul partidei inaugurale, sub privirile preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale lui Gianni Infantino, preşedintele FIFA, care au ținut discursuri inaugurale, așa cum se întâmplă la fiecare ediție.

În meciul de debut al Cupei Mondiale 2018, Rusia a învins de o manieră categorică Arabia Saudită, cu scorul de 5-0. (foto foxnews.com)

Un răspuns

  1. In fine, orice interpretare la nivel individual nu are nici o legatura cu interpretarile pe care le dau rusii la nivelul intereselor nationale.
    Bineinteles ca orice gest este observat.
    Sa ne aducem aminte ca la Olimpiada trecuta Putin le-a gratiat pe spenlucile de la Pussy Riot, le-a mangaiat chiar si le-a cerut sa fie mai umane. Au inteles ceva? Nu aveau cum si tocmai de aceea le bateau cazacii de pe Nipru cu biciurile si le tarau de par cu posteriorul lor infam pe beton, la ultimul lor „show”.
    A fost un gest de deschidere al Rusiei fata de aceasta jungla pierduta a vestului reprezentata de acesti indivizi declasati, la fel ca si box-office-ul care-i promoveaza intr-o lume din ce in ce mai autista la semnalele lor.
    Cred ca se apropie, chiar si prin multele lor gesturi, momentul in care ne vom intreba zilnic daca acesti indivizi mai reprezinta trairile cuiva si daca da, pe ale cui si daca enuntate fiind, ne mai putem identifica si partial cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri