Caută
Close this search box.

Masive mișcări de trupe la Steaua: Lăcătuș, Iovan și Bumbescu promovați, Ion Ion și Aelenei retrogradați

Mișcări de trupe extrem de importante la Steaua. Cum altfel, de vreme ce este chiar clubul Armatei ? Fostul internațional și câștigător al Cupei Campionilor Europeni, Marius Lăcătuș (autor al unui din cele două goluri din celebra finală cu FC Barcelona, alături de Gabi Balint), a fost numit antrenor principal al echipei care tocmai a pierdut duelul cu Academia Rapid pentru promovarea în Liga a III-a.

Tot la echipa de seniori au mai fost numiți Ștefan Iovan (și el câștigător al CCE în 1986, cu Steaua) și Gheorghe Nițu. Iar fostul fundaș ”de fier” Adrian Bumbescu (tot din echipa de la Sevilla) a devenit coordonator al centrului de Copii și Juniori.

În același timp, pentru rezultate neconvingătoare, au fost retrogradați sau demiși foștii fotbaliști (tot ai stelei, desigur), Ion Ion (demis) și Vasile Aelenei (retrogradat la copii).

Iată comunicatul oficial al CSA Steaua :

”În urma analizei activității sportive a secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București ca urmare a încheierii sezonului competițional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:
– demiterea domnului antrenor Ion ION din funcția de antrenor principal al echipei de seniori;
– retrogradarea domnului Vasile AELENEI la o grupă de juniori din cadrul Centrului de copii și juniori;
– numirea la echipa de seniori ca antrenori a domnilor:  Marius LĂCĂTUȘ, Ștefan IOVAN și Gheorghe NIŢU.
Obiectivul primei echipe a clubului este promovarea în Liga a III-a.
De asemenea, domnul Adrian BUMBESCU a fost numit în funcția de șef al Centrului de copii și juniori și va avea ca obiectiv restructurarea activității centrului și implementarea liniei metodice de pregătire a echipei de seniori grupelor 2000-2003.” (foto sport.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri