Caută
Close this search box.

Meciul meciurilor: Corrida de toros, Cristiano Ronaldo-Spania 3-3

A fost meciul lui CRISTIANO RONALDO, chiar dacă echipa sa nu a câștigat, deși pe final ar fi meritat. Superb meci, superbă încleștare în marele derby al Grupei B și, desigur, al primei faze de la acest turneu final al Campionatului Mondial din Rusia. TREI GOLURI RONALDO, acest geniu al fotbalului mondial. Și probabil cel mai bun din lume.

Spania (recentă fostă campioană mondială și europeană) și Portugalia (campioană europeană en-titre) și-au încrucișat săbiile în stațiunea Soci, de la Marea Neagră, foarte aproape de granița ruso-georgiană.

Toreadorul Cristiano Ronaldo, echipat în roșu complet, ca la o adevărată corrida, a provocat și doborât de două ori ”taurul” spaniol, obținând un penalty și marcând cu mare măiestrie chiar în debutul partidei, minutul 4. 1-0 Portugalia, Spania era în genunchi, dar a venit în forță braziliano-hispanicul Diego Costa, care a egalat superb, 1-1, pentru ca foarte repede aceeași Spanie să țintească de două ori bara și să fie foarte aproape de a prelua conducerea.

Ca într-o autentică luptă în arenele de corrida, Cristiano marchează din nou, cu un șut inspirat de la distanță, dar și cu ajutorul portarului spaniol De Gea. După care, șoc, același brazilano-hispanic Diego Costa să egaleze (min.55), iar Nacho (cel care comisese faultul la  în min.4) să își spele păcatele și să aducă pentru prima dată Spania în avantaj, 3-2, min.58, cu un voleu superb, la firul ierbii.

Dar uriașul Cristiano Ronaldo restabilește imperial egalitatea, min.88, cu un șut din lovitură liberă în care parcă a pus mingea cu mâna la vinclul porții lui De Gea. Iar în prelungiri, Quaresma a fost la un pas de 4-3 pentru Portugalia… C-așa-i în … fotbal !

Oricum, a fost un regal, probabil unul din meciurile care va candida la titlul de cel mai frumos al acestui ”Mondial”. (foto goal.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri