Caută
Close this search box.

Chinuri teribile ale Franței pentru o victorie la limită cu Australia

Victorie tare, tare chinuită a francezilor în acest prim meci al lor la ”Mondialul” de fotbal din Rusia. Cea mai scumpă echipă a turneului final, 1,41 miliarde de euro (peste Anglia cu 1,39 și Brazilia cu 1,27 miliarde de euro), s-a chinuit enorm cu o selecționată, totuși, de mâna a doua, chiar dacă foarte inimoasă, aceea a Australiei.

Francezii au început destul de bine, cu trei ocazii în primele minute, dar Mbappe, Griezmann și Pogba s-au jucat cu balonul.  Australienii au echilbrat și l-au pus la grea încercare pe goal-keeper-ul francez. Abia în minutul 58 francezii au spart gheața, prin Griezmann, vechea noastră cunoștință de la ”Europeanul” de acum doi ani, însă numai grație unui penalty care mai mult nu a fost decât a fost … dar, în fine … s-a decis cu arbitraj video (VAR).

Australia a egalat rapid prin Mile Jedinak, jucător de naționalitate croată, de la Aston Villa. El a marcat în minutul 61, tot din penalty, unul clar acum, un henț în careu al lui Umtiti. Victoria chinuită s-a decis abia în minutul 80, după ce șutul lui Pogba, deviat, a poposit, în fine, în poarta echipei din emisfera de sud. Mai apoi, fosta campioană mondială s-a apărat pentru a obține cele trei puncte ”de aur” la o astfel de competiție.

Franța, o mare deziluzie la acest prim meci. Față de Spania sau Portugalia de vineri, a părut o echipă de cartier. Dar fotbalul are surprize întotdeauna. Să vedem ca ve fi, într-o grupă cu alte două echipe foarte solide, Peru și Danemarca. (foto 10pariuri.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri