Caută
Close this search box.

Groază la Moscova! Un taxi a intrat în plină mulțime! Opt suporteri au fost răniți VIDEO

Opt persoane au fost rănite sâmbătă în centrul Moscovei, aproape de Piața Roșie, unde un taxi a pătruns în mulţime, şoferul autoturismului fiind imediat arestat după ce a încercat să fugă, relatează agenţiile internaţionale de presă. Potrivit autorităţilor ruse, conform primelor date pare să fie vorba despre un accident de circulaţie, nu un atac terorist.

Din primele informații furnizate de agenția rusă de presă TASS, se pare că șoferul era în stare de ebrietate și a încercat să fugă de la fața locului, dar a fost prins de poliție.

The Sun scrie că printre cei răniți se află mai mulți suporteri mexicani prezenți în Rusia pentru meciul de duminică, împotriva Germaniei. Presa rusă scrie că șoferul era din Kyrgyzstan.

Autoritățile ruse au făcut publică identitatea șoferului. Din primele informații, n-a fost vorba despre un atentat, ci doar despre un șofer care ar fi pierdut controlul volanului.

Doi mexicani, doi ruși și un ucrainean au ajuns la spital, în timp ce alte trei persoane n-au avut nevoie de îngrijiri medicale.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=2AVoZn4VYXU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri