Caută
Close this search box.

Halep şi Buzărnescu, laureate în sondajele WTA ale lunii mai

Simona Halep, liderul tenisului feminin mondial şi recenta câştigătoare a turneului de la Roland Garros, a ieşit victorioasă în sondajele WTA pentru cea mai bună jucătoare a lunii mai şi cea mai frumoasă lovitură a lunii, în timp ce Mihaela Buzărnescu s-a impus în sondajele pentru revelaţia lunii mai.

FOTO: adevarul.ro

În ierarhia finală pentru cea mai bună jucătoare a lunii mai, Simona Halep a fost urmată de cehoaica Petra Kvitova, de americanca Sloane Stephens, finalista de la Roland Garros, şi de ucraineana Elina Svitolina.

Halep s-a încoronat la Paris cu primul său titlu de Mare Şlem, turneul de la Roland Garros începând în mai şi încheindu-se în iunie. Halep a pierdut primul set al turneului, dar a reuşit să o învingă pe americanca Alison Riske, trecând apoi pe rând de Taylor Townsend, Andrea Petkovic şi Elise Mertens.

În sferturi a revenit după ce a pierdut primul act cu Angelique Kerber, a surclasat-o pe Garbine Muguruza în semifinală, iar în finală a câştigat contra americancei Sloane Stephens, care se impusese în primul set.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri