Caută
Close this search box.

CM 2018. Serbia s-a chinuit cu Costa Rica în grupa Braziliei

Greu de imaginat: Serbia, cu o echipă plină de vedete europene, să se chinuie în fața out-sider-ei Costa Rica. Și totuși , așa a fost. Ba chiar, în câteva rânduri, cei care puteau înscrie au fost costaricanii, foarte aproape de poarta lui Stojkovic. Spre pildă, Gonzalez, lăsat liber la 5 m de poarta sârbă, dar care a pus capul sub minge și a trimis-o spre … nori, în loc să țintească vinclul advers, aflat foarte la îndemână. 

În partea a doua, s-a jucat pe contre, de la egal la egal. A ratat Mitrovic (de la Newcastle, Premier League), dar sârbii au fost salvați de veteranul lor, Aleksandr Kolarov (32 de ani, AS Roma), care a înscris superb, cam în stilul lui Ronaldo din meciul Spania, transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

În final am văzut, inimaginabil, o Serbie trimisă ”în corzi” de Costa Rica, încercând să temporizeze (precum Angelo Niculescu în anii 70 !), exact așa cum a făcut Danemarca cu Peru. Sigur, Serbia nu a jucat la fel de prost ca Danemarca, dar s-a apărat cu dârzenie zeci de minute, iar în final, după cele 6 minute de prelungire, sârbii s-au bucurat de parcă ar fi câștigat titlul mondial.

Serbia-Costa Rica 1-0 (0-0), în primul meci din grupa E, din care face parte și una din marile favorite ale ”Mondialului”, Brazilia.

Într-un alt meci, în Grupa D,  rezultat absolut previzibil:

Croația-Nigeria 2-0 (1-0), au înscris Etebo (autogol, min.32) și Luca Modrici (min.71, din penalty). Victorie fără niciun pic de glorie a croaților, care s-au chinuit și ei, precum Danemarca sau Serbia. va urma un meci epic pentru calificare, între ARGENTINA și CROAȚIA, messi și ai săi neputând sub nicio formă să rămână la nivelul ”tragediei” acelui egal istoric cu Islanda… (foto jacarandafm.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri