Caută
Close this search box.

Dăncilă, aflată lângă premierul Estonei, i-a uita numele: Noroc că a salvat-o un consilier

Premierul Viorica Dăncilă a uitat numele omologului său eston, Jüri Ratas, în timpul conferinţei de presă comune susţinută sâmbătă la Constanţa, după inaugurarea primului zbor dintre Tallinn şi Constanţa. Noroc că a fost ajutată.

În momentul în care premierul Dăncilă a vrut să arate cât este de onorată că îl are alături de ea pe Jüri Ratas, premierul Estonei, i-a uitat numele întreg. Imediat şi s-a uita în jur, aşteptând ca cineva din apropiere să i-l reamintească. A durat câteva secunde.

“Am participat astăzi (sâmbătă – n.n.) la un eveniment deosebit de important, inaugurarea primului zbor direct, sezonier, între România şi Estonia. Am avut onoarea să am lângă mine prim-ministrul Estonian Jüri (…) Ratas si vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus premierul Viorica Dăncilă la începutul conferinţei de presă comune cu prim-ministrul eston, conform News.ro.

În momentul în care a anunţat că a avut onoarea să îl aibă alături pe premierul Estoniei, Dăncilă a spus doar „Juri”, după care, timp de câteva secunde se vede cum se uita în stânga ei pentru ca cineva să îi şoptească şi celălalt nume al şefului Guvernului de la Tallinn. După această pauză, spune mai incet „Ratas” şi apoi reia numele intreg; Juri Ratas.

Momentul în care premierul Dăncilă a uitat numele lui Jüri Ratas este în jurul minutului 0:50 din înregistrarea conferinţei postată pe site-ul Guvernului.

Azi, premierul Viorica Dăncilă şi prim-ministrul eston Jüri Ratas au inaugurat Consulatul Onorific al Estoniei la Constanţa, evenimentul având loc la Universitatea Ovidius. Evenimentul a început cu un incident, după ce organizatorii au aşezat invers steagul Estoniei, premierul acestei ţări intervenind pentru a aranja steagul corect. La final, în momentul în care a părăsit universitatea, Dăncilă a fost huiduită de aproximativ zece persoane, care i-au cerut demisia.

Premierul Jüri Ratas a sesizat că steagul ţării sale, pus între cel al României şi cel al Uniunii Europene, fusese aşezat invers şi a îndreptat eroarea, în aplauzele celor prezenţi.

3 răspunsuri

  1. Poate ca soarta o sa o razbune si pe biata docila, luni, cand il vor suspenda pe malai-mare pe motiv de INALTA TRADRE DE TARA (adica de ce ea a fost acuzata de martzifoi)…////Nu numai pe aici, dar cam peste tot , in media virtuala romana, tacerea este biruitoare, trebuie sa fie acalmia dinaintea marii furtuni, care se va produce LUNI, oricum, in una din urmatoarele zile, intrebarea este cina va apasa primul pe butonul nuclear?

    Casele de pariuri il dau castigator pe iohanis, cu conditia sa se trezeasca si el -macar odata- imediat dupa cel de al treilea cantat al cocosului, dar dragnea are o cu mult mai mare mancarime la degete, sa apese pe tragaci, probabil ca nu va dormi chiar deloc la noapte, sa fie sigur ca o va face primul…

    Iar daca nu se va trezi, doua sunt motivele pentru care malai-mare va fi „alungat”( precum ciumatii!) de la putere(si chiar din tara), ori asa are in fisa postului, de la unele din cele 3 entitati pentru care lucreaza( agent triplu, in servici secret!), or „clotza Gat-Golas de Transilvania” va pune cocosul pe „Mute”, iar cand va carai ea, va fi deja „soarele de 2 sulite pe cer”, ca ea e puica de general de securitate si nu cred ca macar o zi in intreaga ei viata, s-a trezit inainte de 8 dimineata, hai sa acceptam 7, dar nici vorba de 6 sau 5, pentru a se duce sa faca coada la adidasi de porc sau „bilet” ” Fratii Petreusi”(pui de gostat, care se stie ca erau uriasi, erau chiar mai mari ca (o) La Rondine!)

  2. S-ar putea ca, docila, chiar sa-si dea demisia si chiar in aceasta noapte, desigur pentru un post de ambasador intr-o tara exoctica unde nu locuiesc romani, asa ca „traiul nacai pe banii babacai”, iar din aceasta demisie( sustinuta -probababil si de o sacosa burduJita cu euro), ea va intaelege perfect ca este pentru binele intregului partid( clan), pentru a putea fi adusa inapoi „oaia cea negra”, adica tudose(***), iar odata cu el si vlase si restul gastii, poate chiar si d-l Goe de Gorj? Iar in aceasta formula, cu toti mardeiasii, sub bagheta maestrului Drago cel Mare, cine mai poate sa le tina piept? (***- cineva ii va sufla ca intoarcerea, ca pm. il va pune pe exact aceiasi linie cu Winston Churchill !!!!!!!!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri