Caută
Close this search box.

Turistă, violată de 3 bărbați în Bolivia. Cum s-a răzbunat pe ei

Violenta

Vasilisa Komarova, o turistă din Marea Britanie care a fost violată de trei bărbați în Bolivia, a povestit pentru Sunday Mirror experiența prin care a trecut.

Pasionată de motociclete, tânăra a mers într-o călătorie prin Patagonia și Argentina, după care s-a plimbat prin Bolivia.

Într-o seară, în timp ce dormea în cortul ei instalat în orașul Rurrenabaque, trei bărbați au intrat peste ea și au violat-o.

După această întamplare teribilă, Vasilisa a început lupta pentru pedepsirea celor trei agresori.

Din cauza lor, știu ce înseamnă să fii violată. Știu ce înseamnă să ai sentimentul că vei muri

Oamenii m-au sfătuit să părăsesc Bolivia, pentru că nu vor fi pedepsiți niciodată. Dar am continuat să lupt. Nu mai puteam trăi cu gândul că nu i-am împiedicat să mai agreseze și alte persoane”, a povestit britanica.

Ajutată de consulatul britanic, Vasilisa i-a adus în fața justiției pe cei trei. Chiar și așa, tânăra povestește că, în timpul procesului, a avut de înfruntat numeroase piedici din partea sistemului bolivian, iar agresorii râdeau de ea în fața judecătorilor.

Aceste lucruri nu au descurajat-o, ci au făcut-o și mai determinată să meargă până la capât. Din acest motiv, nu a părăsit deloc Bolivia timp de 1 an, cât a durat procesul, pentru a fi sigură că nu vor scăpa.

În final, instanța a făcut dreptate pentru ea: cei trei au fost condamnați la pedepse cuprinse între 7 ani și 25 de ani de închisoare.

Sunt atât de fericită și ușurată acum. Anul acesta nu a fost unul irosit”, a mai declarat Vasilisa.

Un răspuns

  1. dupa nume nu pare a fi „get-beget” britanica, dar poate ca s-a nascut acolo, poate ca doar a crescut acolo, oricum ADEVARATUL SPIRIT ENGLEZ, il are , a demonstrat-o profund, cate alte femei, din alte tari, ar fi luptat atat de aprig pentru dreptate…Mai ales femei din lumea ortodoxa, care merg pe biblica zicere” Te-a batjocorit fratele tau? Taci , soro, nu spune la nimeni…”, inca una din miile de dovezi ca Biblia este scrisa de mai marii unui timp, care -mai intotdeauna – au fost masculii(barbat, trebuie subliniat, inseamna cu TOTUL ALTCEVA)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri