Caută
Close this search box.

CM 2018. Victorie cu VAR a Suediei în fața Coreei de Sud

Ca și colegele sale europene Franța sau Danemarca, naționala Suediei, fostă cândva vicecampioană mondială, s-a chinuit enorm pentru a obține o victorie la limită în fața anonimei dar inimoasei selecționate a Coreei de Sud, 1-0.

Suedia-Coreea de Sud 1-0 (0-0), a marcat Andreas Granqvist în min.65, din penalty.

… Penalty care a venit în urma deciziei de-acum deja celebrului VAR (arbitraj video), care a salvat astfel echipa din nordul Europei, după o fază la care arbitrul principal nu știa, efectiv, ce decizie să ia.

La Nijni Novgorod, în grupa G, s-a ”marcat” astfel încă un meci anost al acestui ”Mondial”, chiar dacă nu toate au fost așa. Dimptorivă, a se vedea formidabil spectacol sportiv din partida Spania-Portugalia 3-3.

Ca să nu mai vorbim, apropo de norocul uriaș al suedezilor, despre faptul că, în chiar finalul meciului, coreenii au avut două ocazii bune de gol, fără însă a reuși să tragă vreun șut pe spațiul porții !

De altfel, Suedia nu reuşise să înscrie niciun gol în ultimele trei meciuri amicale dinaintea turneului final.

Iar nordicii au câştigat luni primul lor meci la o Cupă Mondială după 60 de ani, din 1958, când au ajuns până în fnala pierdută cu 2-5 pe Rasunda, la Stocholm, în fața Braziliei. De atunci ei au mai ”realizat” cinci egaluri şi două eşecuri. (foto libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri