Caută
Close this search box.

Wess Mitchell: România a construit un sistem judiciar puternic, la care victimele comunismului nici măcar nu puteau sa viseze

wess mitchell

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat al SUA, aflat în vizită în România, a apreciat instituțiile anticorupție și sistemul judiciar din ţara noastră.

„SUA sunt alături de voi la fiecare pas. Aș vrea să ne gândim cât de departe a ajuns România. Acum 30 ani era printre cele mai sărace state din Europa, românii aveau 100 de dolari pe lună și multe zone erau neelectrificate.

Wess Mitchell: România reprezintă un model în fața vecinilor

Acum, România este parte din UE, economia României este printre cele mai dinamice. România a construit un sistem judiciar puternic și instituții anticorupție la care victimele comunismului nici măcar nu puteau să viseze”, a declarat Wess Mitchell.

„Fiecare țară din lume trebuie să lupte împotriva corupției, știți cât de periculoasă este corupția. Trebuie un sistem de legi bun, instituțiile din sistemul judiciar trebuie să apere legile.

Vrem ca România să continue pe acest drum nu numai pentru binele cetățenilor, ci și pentru că reprezintă un model în fața vecinilor.

România este un simbol al libertății la frontiera estică, ceea ce demonstrează că România s-a dezvoltat în regiune”, a declarat reprezentantul SUA. informează digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri