Caută
Close this search box.

Clipe de coşmar pentru Tudorel Toader. Fiul lui s-a răsturnat cu maşina şi a fost internat la Neurochirurgie

Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al lui Tudorel Toader, a fost implicat într-un accident rutier grav ce a avut loc în judeţul Iaşi.

FOTO: adevarul.ro

Băiatul de 21 de ani s-a răsturnat cu maşina în dimineaţa zilei de marţi, cel mai probabil după ce a adormit la volan, cred poliţiştii. Andrei Toader se afla în maşină alături de o tânără de 22 de ani, cei doi venind de la Răducăneni înspre Iaşi. Accidentul a avut loc în localitatea Chicerea, unde maşina a lovit mai multe podeţe.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat pe tânăr cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Fiului ministrului Justiţiei şi cealaltă pasageră au fost transportaţi de urgenţă la spital, Teodor aflându-se la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

„În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, potrivit adevarul.ro.

Surse din rândul Poliţiei au arătat că marele noroc al celor doi răniţi a fost vehiculul puternic pe care Teodor îl conducea, o maşină de teren marca Volskwagen Toureg. Aceasta a fost distrusă în proporţie de 80% .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri