Caută
Close this search box.

CM 2018. Brazilia: se repetă ”blestemul” Neymar după 4 ani ?

Superstarul brazilienilor, Neymar da Silva Santos Junior, pe scurt Neymar (26 de ani), este omul care, accidentându-se grav în urmă cu 4 ani, în meciul cu Columbia (duel cu Zuniga), a avut mari probleme și în acest an din cauza accidentărilor. El a părăsit antrenamentul echipei după ce a acuzat noi dureri la piciorul drept.

E un ”blestem” care pare a amenința din nou selecționata Braziliei.

Superstarul lui PSG n-a fost menajat deloc de jucătorii Elveției la primul meci, ba dimpotrivă, fiind faultat de 10 ori (!), dar a forțat fizic enorm și a terminat meciul pe picioare, deși a ieșit cu glezna umflată. Pe moment a ținut gheață la gleznă, însă marți nu s-a antrenat deloc, ceea ce reprezintă o veste foarte proastă pentru milioanele de suporteri fanatici ai Braziliei. Să se repete scenariul de acum 4 ani ? Ar fi mult prea rău pentru ”Selecao”, care a pierdut acea semifinală blestemată (și ea), 1-7 cu Germania, la Belo Horizonte…

Se pare că el va lipsi în meciul contra naționalei din Costa Rica. Totul este să joace cu Croația, principala rivală a Braziliei în grupă, pe lângă Elveția. (Foto goal.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri