Caută
Close this search box.

Cum explică parlamentarii PSD, transformați în bodyguarzii lui Dragnea, faptul că au bruscat ziariștii: Funcţionăm ca o echipă

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost flancat ieri de patru parlamentari PSD, la ieșirea din plenul Parlamentului.

Aceștia încercau să arate că doresc să îl protejeje de protestatarii care îl huiduiau pe Dragnea. Nici jurnaliștii și cameramanii care așteptau o declarație din partea lui Dragnea nu au fost însă menajați. Parlamentarii i-au îmbrâncit și i-au bruscat, până când liderul PSD a intrat în biroul său.

Liviu Dragnea fusese avertizat înainte de a părăsi tribuna Parlamentului ca pe hol se desfăşoară un protest. La ieşirea din sala de plen, în faţa lui, s-au aşezat strategic nişte colegi parlamentari mai vânjoşi.

Ilie Toma, Cornel Buicu, Laurenţiu Nistor şi Dorel Căprar au avut grijă ca şeful lor pe linie politică să nu fie dernajat nici măcar de jurnalişti, conform stirieleprotv.

Deputaţii PSD s-au transformat în bodyguarzi. Apoi au pretins că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic.

Reporter: De ce aţi făcut cordon în jurul preşedintelui?

Ilie Toma, deputat PSD: Nu, nu vi s-a părut dumneavoastră.

Reporter: Sunteţi pe imagini.

Ilie Toma, deputat PSD: Nu, nu.

Reporter: Noi nu făceam decât să punem întrebări, protestatarii erau la 20 de metri.

Ilie Toma, deputat PSD: Noi funcţionăm ca o echipă, arată stirieleprotv.


La rândul său, Dan Barna, președintele USR, a scris că cei patru care l-au flancat pe șeful lor sunt Corneliu Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, toți deputați ai PSD.

Liviu Dragnea a transformat patru parlamentari ai României în gărzi de corp personale împotriva jurnaliștilor care așteptau răspunsuri de la șeful Camerei Deputaților.

Ziariștii au fost loviți și îmbrânciți de Cristian Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, niște pesediști care au înțeles să-și dovedească loialitatea față de șef prin pumni în loc de răspunsuri, scrie Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri