Caută
Close this search box.

Ponta, după condamnarea lui Dragnea: Pe 21 iunie, anul trecut, l-a dat jos pe Grindeanu; justiţia spală azi ruşinea de atunci

Victor Ponta, deputat independent, fost lider al PSD, a reacţionat după condamnarea lui Liviu Dragnea. El îl sfătuieşte pe fostul său subaltern, atât în Guvern, cât şi pe linie de partid, să se retragă.

Cand ai o functie publica sunt lucruri mult mai importante decat cariera personala / eu am demisionat atunci cand am fost inculpat ( pe nedrept) ca sa salvez PSD, Guvernul si regulile de drept in societatea romaneasca / dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD , a Guvernului si a Romaniei, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ps – exact pe 21 Iunie ( cu un an in urma ) toti pesedistii au fost traumatizati si umiliti de Liviu Dragnea sa voteze motiunea de cenzura contra Guvernului PSD Grindeanu/ iata ca justitia le spala azi rusinea de atunci!, conchide Ponta.

Azi, Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost condamnat azi de către magistraţii ICCJ la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu.

El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual.

Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

https://magnanews.ro/2018/06/21/liviu-dragnea-condamnat-3-ani-6-luni-dosarul-angajarilor-fictive/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri