Caută
Close this search box.

Protest în Piața Victoriei. Liviu Dragnea merită 7 ani de închisoare. Manifestații în Cluj, Sibiu, Timișoara și Iași

Din nou, protestatarii s-au reunit în Piața Vicoriei și unii manifestanți au declarat că Liviu Dragnea merită 7 ani de închisoare, așa cum au cerut inițial procurorii.

Traficul rutier a fost deviat de la Bulevradul Arhitect Ion Mincu/Kiseleff până la Piaţa Victoriei şi de la Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Protestatarii continuă să vină în număr mare în Piaţa Victoriei şi afişează lozinci antiguvernamentale şi de aprobare a condamnării în instanţă a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Cei prezenţi strigă „Demisia, demisia!”, „Nu vrem să fim o naţie de hoţi!” şi „DNA să vină să vă ia!”, iar pe pancarte se pot citi mesaje precum: „Jos labele de pe Justiţie”, „Citi-v-am la Rahova”, „Dragnea paznic la independenţa justiţiei”, „Fără penali în sistemul bugetar. Anticipate”.

În centrul pieţei se află o camionetă dotată cu megafoane, de unde se dă tonul scandărilor şi se face apel la evitarea violenţei.

Mii de oameni protestează joi seară la Cluj, Sibiu, Timişoara şi Iaşi împotriva PSD şi a liderului social-democrat Liviu Dragnea.

Un răspuns

  1. Va servi de fapt pe cel de-al treilea într-o închisoare sau – va fi schimbat la închisoare de la sfârșitul săptămânii și arest la domiciliu – ca schimbări ale Codurilor Penale anterioare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri