Caută
Close this search box.

Ziaristul german, ridicat de jandarmi în Piaţa Victoriei, este cel care a realizat filmul: Aici nu-l avem decât pe Dragnea

Întâmplător ori nu, jurnalistul german Paul Arne Wagner, care a realizat un documentar despre Liviu Dragnea în județul Teleorman, intitulat „Aici nu-l avem decât pe Dragnea”, este cel care fost ridicat de jandarmi, miercuri seară în timpul protestului din Piața Victoriei.

În legătura cu ridicarea acestui jurnalist din Piaţa Victoriei, Florin Iordache, deputat PSD, preşedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei a declarat: “Păi dacă a încălcat legislaţia, foarte bine că l-au reţinut„.

Într-un comunicat remis presei, Jandarmeria susține că jurnalistul Paul Arne Wagner ar fi încercat să forțeze cordonul de jandarmi de pe Bulevardul Aviatorilor. De asemenea, mai precizează Jandarmeria, Paul Arne Wagner nu ar fi prezentat un act oficial care să ateste faptul că este jurnalist, afirmând că un badge inscripționat „Press” nu reprezintă „un act oficial”. Jandarmeria nu spune însă ce tip de acte sunt recunoscute de ei ca fiind „oficiale”, conform Digi24.

Paul Arne Wagner este cel care a realizat un documentar, „Aici nu-l avem decât pe Dragnea”, filmat în judeţul Teleorman, care urmărește prresupuse proprietăți deținute de liderul PSD şi evidenţiază sărăcia cruntă în care trăiesc cei mai mulți cetățeni din județ.

Mădălina Roşca şi Paul Arne Wagner, doi tineri jurnaliști, au realizat un documentar în mai multe localităţi din Teleorman, care, potrivit localnicilor, ar fi controlate în totalitate de Liviu Dragnea. Reportajul a fost postat pe YouTube.

Ei își prezintă resportajul astfel: ”Pe străzile din Teleorman, pavate cu multe milioane de către Tel Drum, întâlneşti sate aşezate în peisaje fermecătoare, dar cu jumătate dintre case goale, părăsite de locuitorii care au hotărât să dea o şansă vieţii lor în alte judeţe sau în străinătate, pentru că, aşa cum spun cei care încă mai rezistă, singurul pentru care mai poţi lucra in Teleorman este Dragnea, impersonat fie de Tel Drum şi companiile-surori, fie de administraţia publică“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri