Caută
Close this search box.

Olguța Vasilescu: Nu sângerează numai Dragnea, sângerează partidul; sper că nu i se înmoaie genunchii

Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, mesaj aparte după condamnarea lui Liviu Dragnea, liderul PSD, în dosarul angajărilor fictive.

„De fapt, devine destul de clară sentinţa de astăzi. Nu numai că i se dă o condamnare, dar şi interdicţia de a mai avea o funcţie. (…) O să fim alături de acest lider, pentru că nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă„, a spus Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Olguța Vasilescu mai susținea că o vină o are și PSD pentru că în Parlament nu au fost modificate prevederile în legătură cu infracţiunea de abuz în serviciu.

Eu sper că lui Liviu Dragnea nu i se înmoaie genunchii, aşa cum a fost cu un premier care a demisionat din funcţie, lăsând partidul în off-side. Şi noi suntem vinovaţi, Parlamentul ar trebui să aplice deciziile CCR. Tocmai pentru că liderul a avut un dosar, i-a ţinut pe unii în frâu. Trebuia să facem ce era corect. Trebuie să aplicam deciziile CCR şi să mergem mai departe. (…) Partidul în momente critice s-a unit de fiecare dată”, a afirma Vasilescu.

Liviu Dragnea a fost condamnat ieri la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual.

Sentința nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri